Nyanlæg og Renovering

Elite Anlæg har løst rigtig mange anlægsopgaver – vores erfaring og rutine gør, at vi kan rådgive dig om den optimale løsning, der kan indfri dine drømme

Vi hjælper dig med at se mulighederne ved nyanlæg og haverenovering, og vi har altid flere løsningsforslag til dit nyanlæg eller renoveringsprojekt.

Om det er græsplæner i en parcelhushave, eller det er et parkanlæg, så er du altid i trygge hænder hos os. Vi anlægger alt fra fodboldbaner og sportspladser til parkeringspladser.

Stengærder, hegn og hække er vores speciale. Se mere i vores galleri.

Renovering af haveanlæg og genopretning af flisebelægninger kan være en billig løsning, hvis du vil have noget renoveret.

Nyanlæg af blomsterkummer i stensætning er også en yderst dekorativ form for renovering af gamle haver

Det er helt op til dig, om det er nyanlæg eller renovering, der passer bedst. Vi rådgiver dog ganske gratis og kommer med et uforpligtende tilbud.
Gummiged med kampesten hjemme hos Elite Anlæg

Nyanlæg og Renovering – Ring 24600169

Nyanlæg af haver og terrasser

Når du skal vælge nyanlæg af haver og terrasser, ring 24600169

Hvis du går med tanker om at bygge hus, eller måske en omfattende renovering, så står vi altid klar med en hjælpende hånd. Ring til os, hvis du har brug for hjælp med nyanlæg – det være sig have, indkørsel, terrasse eller lignende projekter. Husk – rådgivning og tilbud er gratis og uforpligtende.